O meni:

Sem še relativno mlad (v '30 letih) inženir informatike iz Ljubljane. Teme, ki me najbolj zanimajo: dogodki po svetu (novice, politika), zgodovina, znanost (sploh vesolje)

Moja prva objava na novem Sopca blogu

Prav lepo pozdravljeni ostali “Sopčani”; glede na to, da je tole kar trenutno berete moja čisto prva objava na tem mojem novem Sopca blogu (registriral sem se namreč danes, 11.10.2006; ups no, zdaj ko to pišem je že včeraj), se mi pač zdi več kot “primerno”, da za nekakšen uvod napišem par besed o sebi (kot kratka predstavitev mene) in pa seveda o čem sploh nameravam pisati…

Skratka, zadnje čase se bolj ali manj ukvarjam z “skrivnostmi” mojega računalnika in pa posledično tudi z “webdizajnom”, glede na to, da vsa moja “odkritja” objavljam na mojem glavnem “Tadej’s computing homepage“: http://tadej-ivan.50webs.com/index.htmlPC domačem spletnem mestu”, ki pa je, kot rečeno, samo v povezavi s samim računalništvom. No, imam pa v bistvu še eno spletno mesto naslovljeno “Clarinet informational website“: http://clarinet.50webs.com/index.htm, ki se “ukvarja” s klarinetom (torej glasbenim inštrumentom), katerega sem se svoje čase učil, je pa ta stran samo bolj nekakšen “niche projekt” (samo kot mimogrede, zadnje čase se je začela kar visoko pojavljati na Google-u in drugih iskalnikih)

Sicer imam kar nekaj svojih že obstoječih blogov, večina pa jih je sicer v angleškem jeziku. Naprimer, en tak blog v angleščini je moj blog z naslovom “tayiper’s blog“: http://www.senserely.com/blog/tayiper.php na strani “Senserely Yours” (ta je takoimenovan “ad revenue sharing” blog), imam pa tudi enega v slovenskem jeziku na strani “Volja”, ki je naslovljen “Tadej na-liniji: razne objave“: http://tayiper.blog.volja.net, medtem ko za linke do mojih ostalih blogov glej “intro.html” dokument na moji glavni domači strani. Kakorkoli že, slednjega bom sedaj začel recimo temu “zapostavljati” (torej tistega na Volji), ker bo moj glavni “slovenski” blog od sedaj naprej tale na Sopci; no, mogoče bom tam še kdaj objavil kakšen vic in podobno.

Jah in pa še tole: v tem blogu v slovenščini (torej tem, na “sopca.com” strani) bom v glavnem pisal (oziroma nameravam pisati; seveda pa se lahko sproti še marsikaj spremeni) o raznih mojih izkušnjah z računalnikom, o mojih izkušnjah z “webdizajnom” in pa seveda tudi o čisto splošnih stvareh, kot so naprimer komentarji raznih dnevnih dogodkov in novic, potem dalje, politika/svet/življenje/filozofija (in moja videnja teh stvari), razna ostala razmišljanja in tako naprej.

To je bilo torej nekako to (pač, kratko in samo za “pokušino”), medtem ko pa vam do prihodnjič želim le še lepe pozdrave!!

Tadej


7 komentarjev on “Moja prva objava na novem Sopca blogu”

 1. domn pravi:

  lepo pozdravljen 🙂
  ko se bodo pojavila kakšna vprašanja glede blogov in podobnih zadev – forum.sopca.com

 2. tadej pravi:

  Ejga prjatu, res ti en velik hvala Domn (btw. ali je morda pravilno “Domen” ??), da si me “počastil” s čisto prvim komentarjem na temle mojem novem “Sopca” blogu; se res že veselim naših “debat” v prihodnosti – 😀 …

  lep pozdrav, Tadej

 3. 29184 Blog Verification…

  29184…

 4. Pero pravi:

  Ciao Tadej.
  Lih razmislam ce bi sel v sluzbo al bi se naredu bolanga, Pugl pa kuha kavo. Zdej sva zdruzena v vecni ljubezni v moji miniaturni sobi.

  V glavnem, se veselim tvojih debat.
  Lepo se mej.

 5. […] Tako, počakal sem na polnoč (še dalj, ker ima Sopca eno-urni zamik) in vas sedaj z veseljem obveščam, da tale moj Sopca blog danes, 12. aprila 2007, praznuje rojstni dan, točneje praznuje (in z njim seveda tudi jaz) pol leta od svojega nastanka; prva objava je bila namreč “Moja prva objava na novem Sopca-blogu“: http://tadej.sopca.com/…/…na-sopca-blogu, objavljena 12. oktobra 2006. Ob tem jubileju naj torej spet malo na kratko omenim sicer dokaj nezanimivo zgodovino mojega bloganja, zato pač, ker tudi ni kaj veliko dodati k temu obvestilu oz. tej objavi (torej več za povedati o roj. dnevu mojega bloga), kot da pač omenim obletnico in je to potem to. […]

 6. […] tukaj na Sopca.com blogam od oktobra 2006 dalje (čisto prva uvodna objava pa je bila tale), prej pa sem od leta 2005 naprej blogal na VOLJAblok-u. Sam blog je bil naslovljen “Tadej […]


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s