O meni:

Sem še relativno mlad (v '30 letih) inženir informatike iz Ljubljane. Teme, ki me najbolj zanimajo: dogodki po svetu (novice, politika), zgodovina, znanost (sploh vesolje)

Mooble: zasluži s svojim mobilnim telefonom

V tej današnji objavi pa vam predstavljam sistem Mooble, ki ti omogoča, da na nek način “zaslužiš” s svojim GSM-jem; Mooble ti namreč dnevno pošlje omejeno število (do sedaj sem dobil samo enega, naj bi mi pa npr. sedaj nedolgo po vpisu poslali max. 3 na dan) tebi namenjenih Mooble oglasov (ti so v obliki SMS in MMS sporočil), katere potem ti prebereš in to ti posredno prinaša denar, oziroma da sem malo bolj natančen, to ti prinaša t.i. “Mooble dolarje“, te pa lahko potem izkoristiš pri Mooble-ovih partnerjih (ki jih ves čas dopolnjujejo z novimi in za uporabnike čim bolj zanimivimi), skratka, bolj preprosto skoraj ne bi moglo biti.

Aja in še tale opomba: tisto zgoraj v uvodu in pa tale tule spodaj (slikica “POSTANI MOOBLE“) sta moja t.i. “referral linka”, skratka če se boste odločili tudi vi včlaniti, vas prosim, da ob ustvarjanju svojega računa uporabite le tega; v smislu pač, da na Mooble spletno mesto (aja no, tule imate še link preko SSL-ja) pridete preko tega URL-ja (torej še enkrat, tistega zgoraj v uvodu), nato pa pač standardno kliknete na registracijski link.

Moj Mooble affiliate banner:

Mooble - Registracija - Mooble-Registracija.png

Kakorkoli že, sama stvar deluje tako, da si ustvariš svoj Mooble račun in nanj začneš postopoma prejemati Mooble dolarje (pod “Moj Mooble” določiš znesek, ki ga želiš porabiti) in v kolikor bo tvoje stanje na Mooble računu manjše od vrednosti želenega nakupa (ali pa izbran znesek, ki ga nameniš za nakupe), potem boš praviloma plačal samo razliko v vrednosti. Preprosto: storitve ali izdelki Mooble partnerjev se ti bodo pocenil za izbrano vrednost tvojih Mooble dolarjev. Torej drugače rečeno, Mooble nastopa v funkciji “kreatorja polja” odnosov in komunikacij med oglaševalci in uporabniki, ali povedano po domače, na svoj mobilni telefon prejemaš oglase in si za to svojo pozornost nagrajen. Za začetnih 10 Mooble dolarjev si lahko izbereš še začetno darilo pri enem od partnerjev.

S strani namenjene bolj natančni predstavitvi, kaj ta sistem Mooble sploh je, pa sem semle dol skopiral (sedaj vidim da) v bistvu kar ves tekst oz. vse odstavke.

Mooble - Logo - Mooble-Logo.png

Kaj je Mooble?

Mooble ti omogoča, da s svojim mobilnim telefonom tudi kaj zaslužiš. Ja, vsak tebi namenjen Mooble oglas, ki ga prejmeš na telefon, ti prinaša denar – Mooble dolarje. Zaslužene Mooble dolarje pa lahko koristiš pri naših partnerjih.

Kako deluje Mooble?

Uporaba je zelo preprosta, saj Mooble deluje samodejno, potrebuješ pa telefon, ki sprejema MMS. V prijavi nam lahko zaupaš kaj te veseli in zanima, da bo Mooble v prihodnosti skušal izbrati tebi najbolj zanimive Mooble oglase, ponudbe, vabila ali popuste. In z vsakim prejetim Mooble sporočilom prejmeš tudi nove Mooble dolarje.

Kaj je Mooble dolar?

Mooble dolar je valuta, ki jo uporabljamo v Mooblu. 10 Mooble dolarjev dobiš vsakič, ko si ogledaš Mooble oglas, oz. vsakič, ko daš na voljo trenutek svoje pozornosti. Mooble dolarje imaš shranjene na svojem Mooble računu, ki se aktivira ob končani registraciji. Okvirna vrednost stotih Mooble dolarjev je en evro.

Kje lahko plačujem z Mooble dolarji?

Mooble dolarje lahko uporabiš pri naših partnerjih, ki ti ponujajo še vrsto drugih Mooble ugodnosti. V Moj Mooble računu si izberi možnost izplačila in preprosto določi znesek Mooble dolarjev. Realna vrednost tvojih Mooble dolarjev se ti bo izračunala pri vsaki vrsti izplačila posebej.

Kako lahko zaslužim Mooble dolarje?

Mooble dolarje dobiš, ko si ogledaš Mooble sporočilo ali kako drugače uporabljaš Mooble, Mooble pa ti jih lahko podari tudi kot nagrado ali darilo.

Tule pa je še ponudba za potencialne nove oglaševalce v obliki PDF fajla mooble_oglasevanje.pdf, za kakršnokoli drugo vprašanje pa se (vsi, morebitni novi oglaševalci ali uporabniki) preko “info@mooble.si” e-mail naslova obrnite na za to odgovorno osebo pri Mooble-u.

P.S. – Za sam Mooble pa sem izvedel preko povabila, ki mi ga je poslal eden od kreatorjev le-tega (če prav razumem, vsaj tam se “ponaša” s titulo “vodja projektov”), to je univ. dipl. ekonomije David Mošić, s katerim sva skupaj hodila na Šubičevo gimnazijo oz. sedaj Gimnazijo Jožeta Plečnika (nisva bila sošolca, ampak v paralelki) in se potem spet “našla” preko Facebook-a.

Tadej

Advertisements

2 komentarja on “Mooble: zasluži s svojim mobilnim telefonom”

  1. Jerr pravi:

    Sem “član” mooble kluba in opažam, da zaenkrat še primanjkuje močnih oglaševalcev. Ima pa stvar ztanimiv koncept in bi znala zaživeti…

  2. tadej pravi:

    Ja, se moram kar strinjati s tabo!! Namreč, ena od takih stvari (torej kot posledica pomanjkanja oglaševalcev) je to, da skoraj ves čas prejemam ene in iste MMS-e (no ne čisto, je tudi nekaj izjemam); konkretno imam tu v mislih tistega z vabili za zabave v nekem “Jupiter Baru”.

    Tadej


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s