O meni:

Sem še relativno mlad (v '30 letih) inženir informatike iz Ljubljane. Teme, ki me najbolj zanimajo: dogodki po svetu (novice, politika), zgodovina, znanost (sploh vesolje)

Nek tretji alter. način zdravljenja raka

Ta objava je nadaljevanje dveh mojih že kar starih objav o alternativnih metodah zdravljenja raka in sicer prve objave iz leta 2006 in pa druge objave iz leta 2007. Namreč, kot sem napisal tudi v tem twitu danes, je prejšnji teden za rakom umrl oče (in naš družinski prijatelj) od mojega zelo dobrega prijatelja.

In ker so mu na našem Onkološkem inštitutu, da mu ni več pomoči (da je skratka t.i. “terminalni bolnik” oz. bolnik v “terminalni fazi”), sem temu prijatelju povedal za neko tretjo alternativno metodo zdravljenja raka s pripravki pripravljeni iz lastne bolnikove krvi oz. kot se temu drugače reče, zdravljenje s “citokini” (glej stran “Cytokine” na spletni enciklopediji Wikipedia), katero mi je priporočil tisti moj prijatelj, ki je tudi zbolel za rakom in katerega sem omenil v tisti prvi objavi v tej seriji leta 2006.

Tukaj je torej link do glavne strani Praxis Dr. Nikolaus Klehr (še link do slo. variante) od izumitelja, ki sicer je doktor medicine te metode in pa še link do strani “Nikolaus Klehr” na nemški varianti Wikipedie (za prevod strani v angleščino klikni semle); sedaj, več kot očitno je, da v tem primeru ta metoda ni pomagala, je pa res, da je pri očetu rak že tako napredoval (oz. se razširil na toliko drugih organov), da mu zgleda res ni bilo več pomoči, ne glede na metodo, katero bi uporabil kot zadnjo možnost.

Priznam pa, da sem npr. v časopisu Delu ravno v zadnjih dveh tednih prebral dva pisma bralcev, katera tega gospoda dr. Nikolausu Klehra razglašata za šarlatana. Zato vam dodajam tudi link do tegale članka na neki Esowatch spletnem mestu (spet, za prevod klikni semle), ki pa je dokaj kritičen do njegovega metode (ki je sicer res patentirana) oz. njegovega dela nasploh; po moje je pač smiselno prebrati tudi to, da si lahko človek ustvari “širšo sliko” o vsem skupaj.

Tadej

Advertisements


Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s