O meni:

Sem še relativno mlad (v '30 letih) inženir informatike iz Ljubljane. Teme, ki me najbolj zanimajo: dogodki po svetu (novice, politika), zgodovina, znanost (sploh vesolje)

Končno sem diplomiral iz Informatike

Spet že kar nekaj časa nisem nič objavil, zato bom to priložnost izkoristil za objavo glede moje diplome na ŠC Kranj, ki sem jo končno opravil konec prejšnjega meseca. Podobno kot v objavi z linki na Dropbox in Scribd do mojih seminarskih nalog tekom študija, bom tudi tu postal linke iz obeh spletnih strani. Najprej sta tule skrajšana linka od diplomske: https://db.com/5HVGasoS in predstavitve: https://db.com/CTezcGPP na Dropboxu, ker sem videl, da Scribd kar sam vstavi fajle v vsebino posta (glej spodaj pod sliko od potrdila o dipl. izpitu), tako da lahko celo diplomsko in predstavitev preberete kar tu.

Za začetek pa fotka potrdila, ki velja kot diplomska naloga, dokler ne dobim “ta prave” diplome na t.i. slavnostni prireditvi.

Diploma_Potrdilo

In še linka do diplomske naloge in predstavitve za diplomski izpit na portalu Scribd.


2 komentarja on “Končno sem diplomiral iz Informatike”

  1. […] sem čisto pa naključju odkril, da ima moja diplome , ki sem jo opravil konec prejšnjega 2015, svoj vnos na COBISS. Še enkrat pa sta tu linka od […]

  2. […] sem čisto pa naključju odkril, da ima moja diplome , ki sem jo opravil konec prejšnjega 2015, svoj vnos na COBISS. Še enkrat pa sta tu linka od […]


Komentiraj